Connect with us

BN'ers

Deelnemer van The Voice of Holland voelt zich vernederd door Marco Borsato

Aanklagers zeiden dat Marco Borsato alleen werd aangeklaagd wegens vermeend misbruik van minderjarigen in zijn privéleven. Hierdoor is Marco niet vervolgd voor zijn vermeende misbruik achter de schermen van The Voice of the Netherlands.

Maar in een podcast en dan? Oud-deelneemster Babette van Vught sloeg Marco in elkaar. Babette deed op 18-jarige leeftijd voor het eerst mee aan The Voice. Het was in 2012, voordat ze naar huis moest, ze deed een liveshow onder leiding van Marco.

Maar om één uur ’s nachts in 2015 belde Marco haar uit het niets en vroeg of ze dit jaar weer auditie wilde doen voor The Voice. Volgens Marco hadden ze niet genoeg kandidaten.

Babette omschrijft het als volgt:

“13:00 uur. Als ik het nog een keer zou doen. De audities gingen door, het was de laatste opnamedag, de volgende dag. Ze hadden niet genoeg mensen, goede mensen, mensen, ze konden weer een plons maken, ik denken.”

Mijn gevoel zegt me dat ik dit niet moet doen. Ik wil niet meer meedoen aan die poppenkast”

Maar Mark slaagt erin haar te overtuigen met de belofte die hij heeft gedaan.

“De afhaalmogelijkheid van het gesprek is: als je speelt, neem ik je mee naar de finale.”

“Ik dacht: als dit de deal is, dan doe ik het. Dan word ik om 10.00 uur opgehaald in een taxi, ga ik naar de kapper en rond 13.00 of 14.00 uur ben ik al het zingen van mijn lied weg.”

Babette slaagde voor de auditie en Marco werd haar coach, maar ze haalde de finale nooit.

“Ik dacht: serieus. Ik kan dus niemand meer vertrouwen. Ik wil heel graag dat er een knop in de grond zakt en verdwijnt. Toch moet ik nog naar hem toe lopen en hem een ​​knuffel geven. Er gebeurt zoveel onrecht op mijn lichaam.” .”