Connect with us

BN'ers

Bekijk hoe Juultje Tieleman ontwaakt tijdens een safari in Afrika

Inmiddels mogen we Juultje Tieleman een van de mooiste vrouwen van Nederland noemen. De blondine heeft meer dan een miljoen volgers op Instagram, en dat is niet voor niets.

De blonde influencer stond ooit bekend als de vriendin van Gio Latooy. Gio is een YouTuber die vooral bekend is onder een jonger publiek met bijna 1,4 miljoen volgers. We weten nu dat als je Gio’s vriendin bent, je geen kwaad wordt gedaan. Meerdere vrouwen waaronder Isha van Dijk, Jade Anna en natuurlijk Juultje zelf hebben deze voordelen allemaal ervaren. Elke dame heeft nu een enorme aanhang. Gio dateert natuurlijk niet alleen met vrouwen, ze willen er allemaal voor sterven. Isha heeft inmiddels ruim 210.000 volgers en is een succesverhaal geworden. Gio’s huidige vriendin, Jade Anna, heeft bijna 950.000 volgers.

Juultje Tieleman op safari!
Het hebben van een grote aanhang betekent voor sommigen misschien weinig, maar het kan veel geld opleveren. Wanneer u samenwerkt met bepaalde merken, kunt u gesponsorde berichten plaatsen die goed betalen. Het ligt er natuurlijk aan hoeveel volgers je hebt, hoeveel likes je foto’s hebben, hoe populair je bent. De geschatte inkomsten voor gesponsorde berichten lopen sterk uiteen, maar we vermoeden dat het Juultje niet onder de € 10.000 zal liggen. Gezien het aantal gesponsorde posts van Juultje mogen we aannemen dat ze minimaal tussen de 50.000 en 100.000 EUR per maand verdient. Juultje werkt veel samen met lingeriemerken, dus de foto’s kregen behoorlijk wat aandacht. Maar je moet er natuurlijk altijd goed uitzien. Juultje is er aardig goed in geworden. 92.000 likes in 18 uur, “vrijetijdsondergoed” is waarschijnlijk tevreden:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)