Connect with us

BN'ers

Enorme ophef over bericht: ‘Cabaretier Youp van ’t Hek is overleden’

Soundos El Ahmadi zorgde gisteravond voor vuurwerk bij Arjen Lubach’s relatief dappere late-night show. Ze ging helemaal los met Youp van ’t Hek. “Is hij niet dood?!”

Heel grappig: twee celebs zijn weer in oorlog. Soundos El Ahmadi wordt al jaren verweten helemaal niet grappig te zijn, en een van die critici is Youp van ’t Hek. Hij noemde zijn collega-cabaretier “een baldadige dame die nooit iemand anders aan het lachen maakte dan zijzelf”.

Klinkt akelig Terwijl Youp in ieder geval voor de helft gelijk had met zijn beschuldigingen, was Soundos diep beledigd. Gisteravond op The Late Show met Arjen Lubach blies ze op tegen de 69-jarige komiek. “Het maakt me verdrietig dat verschillende mannen tijdens mijn zwangerschap ruzie met me probeerden te maken. Op de een of andere manier deed het altijd pijn.”

Ze vervolgde: “Ik zou in een film spelen en toen kwamen ze erachter dat ik zwanger was omdat ik het ze vertelde en toen ervoer ik voor het eerst zwangerschapsdiscriminatie. Kom en vraag me om wat aandacht.”

“Je bent terug!”
Soundos vindt dat haar critici minstens één van haar shows hadden moeten zien. “Een van hen was Youp van ’t Hek, die in een interview zei dat hij me nooit uitlachte of grappig vond, en me nooit zag optreden.

Hosting Arjen in Wilfred Genee-modus: “Oh? Waar denk je dat dit vandaan komt?”

Soundos: “Onzekerheid.”

Arjun: “Met hem?”

Nee, bij Koos Alberts. zucht. Soundos: “Met hem. Ja natuurlijk. Hij is op de terugweg.”

Aäron: “Ja.”

Heck, slechts één “ja” is te veel. Will Youp was vorig jaar te gast bij Arjen en hij vond het geweldig.

onzeker persoon
Soundos zet haar tirade voort. “Ja. Maar het is waar, weet je. Dit soort komiek was vroeger innovatief, en nu ben ik innovatief, maar ik lijk niet op jou, dus je denkt automatisch dat ik je vijand ben. Dat is ten tweede: mannen die hebben geen gevoel van veiligheid, wat zullen ze doen?”

Ze vervolgde: “Ze proberen de macht van vrouwen weg te nemen door te zeggen, zoals: ‘Je bent helemaal niet grappig’. Nou, dan kan ik je vertellen dat niet grappig zijn een best betalend model is. Een verdomd goed businessmodel. Echt. ”

“Is hij niet dood?”
Arjen: “Hoe verdedig je jezelf? Wat doet dat psychisch met je?”

Soundos verklaarde toen dat ze dacht dat Youp dood was. ‘Nou, ik schrok toen ik voor het eerst hoorde wat Youp zei, want ik wist niet dat hij nog leefde.’

Ah Zhen lachte. Soundos: “Nee, maar echt: ik zie zijn foto wel eens in de schouwburg en denk: dit is een gedenkteken, dan ben ik opgelucht: oh, die man leeft nog!”

Toen zei Arjen: “Ja, ja, ja, ja.”

Soundos: “Maar wat moet ik doen? Ik benader dingen altijd door er kunst van te maken. Ik heb een liefdeslied gemaakt omdat ik van je hou.”

Soundos liefdesnummer: