Connect with us

BN'ers

Linda de Mol maakt duidelijk dat ze morele waarden belangrijker vindt dan een tv-carrière

Onlangs werd bekend dat het Openbaar Ministerie Jeroen Rietbergen gaat vervolgen voor verkrachting. De advocaat van het slachtoffer, Sebas Dijkstra, zei dat hij dacht dat Jeron tot drie tot zes maanden gevangenisstraf zou worden veroordeeld. Dat betekent dat Linda de Mol haar man in de gevangenis moet bezoeken.

Victor Vlam van de podcast De Communicado vond het onbegrijpelijk dat Linda Jeroen verkoos boven haar carrière.

Hij zei het volgende op zijn podcast:

“Ik kan me moeilijk voorstellen dat Linda de Mol een eigen carrière zou hebben als ze ervoor koos bij hem te blijven. Ze zou een relatie met hem hebben en hij zou haar partner blijven terwijl hij werd aangeklaagd voor verkrachting.”

“Hij heeft het potentieel om heel snel een veroordeelde zedendelinquent te worden. Ik denk dat het qua graphics heel, heel, heel moeilijk is. Het betekent in feite – het is bijna een Shakespeariaanse tragedie, daar ga je mee om – ze moet kiezen tussen haar minnaar en haar carrière. Ik denk dat het haar keuze is.’

Podcastpresentator Lars Duursma:

“Ja, ik denk dat het heel moeilijk is om te doen, want ik vind niet dat je iemand moet beoordelen op basis van wie hij of zij liefheeft. Ik weet dat ze een PR-probleem heeft.”

“Maar als we ons in een situatie bevinden waarin we mensen vragen en vragen om hun relaties op te geven om hun carrière te redden, zou ik dat echt haten. Ik bedoel, ik denk dat je zoiets niet zou moeten zijn.” doen op tv of wat voor offer dan ook dat mensen overal moeten brengen.”

winnaar:

“Ja, ik denk dat het lastige is dat in een zeer, zeer spraakmakende zaak waarin verkrachting had kunnen plaatsvinden, het lijkt alsof Linda aan de kant van de verkrachter staat en niet aan de kant van het slachtoffer. Ze staat niet aan de kant van het sympathieke slachtoffer. , Het gaat erom de kant van de verkrachter te kiezen. Ik denk dat dat de publieke perceptie is.’

“Dat ruïneert gewoon je imago, want ja, ze is medelevend. Ze is gewoon een aardige buurvrouw, een goede vriend van ons allemaal. Dat is het grote probleem met Linda.”

Russ:

“Ik kan me voorstellen dat als Linda de Mol over de rode loper loopt, ze niet met hem meeloopt. En bij bepaalde shows zit hij niet naast haar, maar thuis heeft ze wel een backstage relatie met hem. Ja, Ik denk dat het normaal moet zijn, vanuit menselijk oogpunt.”

winnaar:

“Ik begon vooral met: kan het? Is het mogelijk? Accepteert het publiek het? Toen dacht ik meteen: hoe kun je dit aan het publiek verkopen? (…) Ik denk nog steeds dat het moeilijk is voor mensen om te vergeten dat Linda op de kant van de verkrachter en niet het feit van haar.”

Russ:

“Ja, maar dat geldt natuurlijk ook hier: hij is toch nog niet veroordeeld? (…) Hij is aangeklaagd en we weten niet wat daar gaat gebeuren. Ik vind het dus een heel lastige situatie.” , Victor.”