Connect with us

BN'ers

Zien: Gordon is klaar voor het vaderschap!

vaderschap-gordon

Gordon is te gast in het YouTube programma ‘open kaart’ waar hij openhartig vertelt over zijn kinderwens én vertelt hij over de nieuwe man in zijn leven.

Dat Gordon een kinderwens heeft is geen geheim. Zo’n twee jaar geleden scheelde het niet veel of Gordon was vader geworden middels een draagmoeder. Gordon besloot op het laatste moment dat het toch niet de juiste timing was en blies het traject af. Echter is dit voor Gordon nu een heel ander verhaal. Hij voelt zich klaar voor het vaderschap!

Dat Gordon inziet dat het nu of nooit is komt voornamelijk door het programma ‘100 jaar jong’. Hierin ziet hij mensen die eenzaam achter blijven, wat Gordon zijn grootste angst is.  “Het feit dat ik straks deze aarde ga verlaten en niks achterlaat vind ik wel een harde gedachte. Als het zo moet zijn dat ik nog vader mag worden, dan zou ik dat heel leuk vinden.’’ aldus Gordon.

Relatie

Gordon vertelt in het interview met Robbert tevens dat hij het heel leuk zou vinden om de liefde weer te vinden. Al vertelt hij er ook bij dat het absoluut geen prioriteit voor hem heeft. Maar Gordon heeft geen trekt meer in de jonge mannen van een jaar of dertig. Toch schemert Gordon in het interview door dat hij momenteel wel contact heeft met een leuke man uit Kaapstad…