Connect with us

BN'ers

Heftig familiedrama in huize Meiland!

De altijd gezellige en luide familie Meiland heeft een zware klap te voortduren gehad. Martien Meiland vertelt in de laatste aflevering van Chateau Meiland over zijn schoonzus die een hartinfarct kreeg. 

De familie Meiland heeft een pittig jaar achter de rug. De verhuizing vanuit Frankrijk terug naar Nederland en alle chaos die daar bij kwam kijken. Ook kreeg de familie te maken met een heftig familiedrama. Tijdens de boekpresentatie van Martien, kon zijn geliefde schoonzus Eveline er niet bij zijn.

Hartinfarct

Die arme schat heeft gewoon een hartinfarct gehad”, vertelt Martien met tranen in zijn ogen. Eveline was daarom ook niet aanwezig bij de boekpresentatie van de kasteelheer. Iets wat Martien toch wel erg zwaar valt.

Martien is enorm close met zijn broer en vrouw en hij vindt het daarom extra jammer dat de twee er niet bij konden zijn vanwege de gezondheid van Eveline.

boek-martien-meiland

Chateau Meiland

Voor nu was dit de laatste aflevering van Chateau Meiland. Maar lang hoeven we de familie niet te missen. Chateau Meiland keert namelijk op 22, 23 én op kerstavond terug bij SBS6 voor kerstspecials.