Connect with us

BN'ers

Simon Keizer haat Nick Schilder: ‘Meer valt er niet over te zeggen’

Voor Nick Schilder en Simon Keizer zit de muzikale samenwerking er bijna op, met nog drie weken te gaan.

Voor de camera van Shownieuws legde Simon uit waarom hij en Nick niet meer als duo werden geïnterviewd.

“We hebben er bijna 20 jaar aan gewerkt, 17 jaar. Over drie weken is het klaar”, zegt Keizer over de samenwerking met Schilder.

Simon zei toen dat hij na het laatste concert kon genieten van een ongekende periode van vrijheid. “Daar kijk ik echt naar uit.”

Shownieuws vroeg hem waarom ze geen interviews meer samen deden, en hij zei dat dat kwam omdat alle shows uitverkocht waren.

“De show gaat gewoon door en we hebben zes uitverkochte clubs. De boodschap is duidelijk: we gaan stoppen, meer valt er niet te zeggen.”

Het is nu bekend dat verhalen over het huwelijk van Simon en Anne-Marie Kaiser al lang circuleren.

De zangeres werd vorig jaar door verschillende vermeende minnaressen op de school geïntroduceerd. Desondanks blijft Anne-Marie haar man steunen, maar de zaken zouden verre van kloppen.

Afgelopen zondag was Anne-Marie jarig, maar het bleef even stil op het Instagram-account van de zangeres. Raar, want hij volgt het al zijn andere jaren.

Aanhangers van het stel hebben sterk het vermoeden dat het huwelijk van Simon en Anne-Marie flink in de war is en hebben het zelfs over uit elkaar gaan.

“Haar bio had altijd zoiets van: ‘Nog steeds verliefd op Simon.’ Nu is haar hele bio weg”, schreef een volger in een gesprek met Juicechannel.

Vorig jaar ging de beerput open en deden maar liefst zeven vrouwen hun verhaal over hun ontmoeting met de zangeres.

Juicechannel meldde destijds op Instagram: “Dit zijn de dames die de afgelopen jaren contact en seks met hem hebben gehad, en sommigen hebben nog steeds seks met hem.”

De zanger zou de dames hebben ontmoet op een camsite en hen zijn telefoonnummer hebben gegeven.

Het blijft niet bij het bellen van enkele dames. ,,Ze waren uitgenodigd op zijn kantoor omdat Simon een “mancave” had.