Connect with us

BN'ers

Minnares van zanger Marco Borsato zit diep in de problemen

Kort geleden deelde Marco Borsato’s minnares, de pianiste Iris Hond, het bed met Ali B en Mathijs van Nieuwkerk. Iris Hond is dus de beroemde pianiste die Marco Borsato in de problemen bracht.

Een affaire met Iris Hond is de reden waarom Marco zijn beroemde excuus op tv verzon.

Daarna werd hij geïnterviewd door zijn goede vriendin Linda Demore. We herinneren ons allemaal dat Marco sprak over het vacuüm van intimiteit met zijn vrouw Leontine, waaruit het allemaal voortkwam. We wisten toen alleen nog niet dat Marco ook een 15-jarig meisje zou mishandelen. Dit wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Terug naar Marco’s minnares Iris, die haar appartement in Hilversum al een tijdje te koop heeft staan.

Maar tot nu toe is er geen serieuze koper. Het appartement van 89 vierkante meter, met een vraagprijs van € 525.000,- wordt duidelijk niet gekocht.

Het is ook een vrij hoge prijs voor een appartement in Hilversum. In ieder geval beseft Iris dat nu ook en heeft ze haar vraagprijs nu met € 50.000 verlaagd naar € 475.000.

Iris kocht het appartement zelf in 2017 voor 340.000 euro. Dus ze gaat er hoe dan ook een mooie winst op maken. We vragen ons wel af of dit het beroemde appartement is waar ze sliep met Marco Borsato.