Connect with us

Actueel

Echtgenoot kust stervende vrouw tijdens bevalling en wijdt zijn leven aan opvoeding van vierling – je wilt niet missen hoe hij het doet!

Een kind krijgen is een levensveranderende beslissing waarvan de impact moeilijk uit te leggen is aan iemand die het nog niet heeft meegemaakt.

De verwachtingen over hoe het zal zijn om een baby te krijgen, zijn vaak anders dan de realiteit. Het leven verandert voorgoed zodra de baby in de armen wordt gehouden, en dit kan een enorm gelukzalig gevoel geven.

Echter, het kan ook een tragische wending nemen. Carlos Morales en zijn vrouw Erica Morales weten dit als geen ander.

Carlos en Erica ontmoetten elkaar voor het eerst in een nachtclub, en er was meteen een klik tussen hen. Destijds was er een enorme taalbarrière tussen hen, Carlos sprak geen Engels en Erica geen Spaans.

Desondanks nam Carlos de moed om Erica te vragen om te dansen. Ze dansten de hele nacht en Carlos gaf Erica zijn telefoonnummer, maar helaas verloor Erica het briefje en het stel ontmoette elkaar nooit meer.

Gelukkig kwamen ze elkaar later weer tegen via wederzijdse vrienden, en begonnen ze aan een mooi liefdesverhaal. In 2007 trouwden ze in Las Vegas.

Beide wilden graag kinderen, maar na een miskraam slaagde Erica erin om met IVF zwanger te worden. Tot hun grote verbazing onthulden artsen tijdens een echo dat Erica zwanger was van een vierling.

Hoewel het koppel dolgelukkig was, realiseerden ze zich dat ze voor de grootste uitdaging van hun leven stonden.

Carlos deed er alles aan om Erica te ontzien en het huishouden te runnen terwijl zij de vierling droeg. Maar de zwangerschap was erg stressvol voor Erica en op 12 januari 2015 werd ze naar het ziekenhuis gebracht vanwege een hoge bloeddruk.

Drie dagen later bleek dat ze onmiddellijk moest bevallen, en Carlos ging meteen naar het ziekenhuis. Erica en Carlos namen nog wat tijd samen door voordat de keizersnede plaatsvond, en Carlos kuste zijn vrouw op het voorhoofd en zei dat hij van haar hield.

Op 15 januari beviel Erica van vier gezonde kinderen: drie meisjes en een jongen. Ze hadden al namen gekozen voor de baby’s, de jongen zou Carlos Jr. heten en de meisjes Tracey en Paisley.

De geboorte van de vier kinderen was een overweldigende ervaring voor Carlos en Erica, en ze waren zo dankbaar dat ze hun gezinnetje konden uitbreiden.

Carlos en Erica waren vastbesloten om hun kinderen het beste te geven wat ze konden. Ze wisten dat het opvoeden van een gezin van zes uitdagend zou zijn, maar ze waren vastberaden om er het beste van te maken.

Carlos zette zijn carrière in de muziekindustrie op een laag pitje om voor de kinderen te zorgen, en Erica richtte zich op de opvoeding van de kinderen.

Het gezin moest veel uitdagingen het hoofd bieden, zoals financiële problemen en gezondheidsproblemen van de kinderen. Een van de meisjes had een ernstige aandoening