Connect with us

Actueel

Rachel Hazes deelt emotioneel bericht: ‘Het is onmogelijk om jullie het uit te leggen’

Het Holland zingt Hazes spektakel zit er weer op en volgens Rachel Hazes was het wederom een groot succes. Op Instagram blikt ze terug op de avonden en deelt ze haar emoties met haar volgers.

Rachel begint haar bericht met de woorden “Jeetje, Holland zingt Hazes 2023 zit er weer op en wat was het weer een ongelofelijk feest”.

Vervolgens laat ze weten hoe mooi het is om deze avonden te mogen organiseren en hoe trots ze is op haar zoon André.

Ze schrijft: “Zoveel respect hoe hij daar stond, ga het maar eens doen als je eigenlijk anders gewend bent. Zijn comeback maken na toch best wel een lange tijd en dan helemaal nuchter.”

Rachel deelt ook haar emoties over het feit dat fans haar overleden man, André Hazes, na 19 jaar nog steeds eren. Ze schrijft dat het ‘ongelofelijk’ is en dat ze het niet kan uitleggen aan haar volgers hoe mooi dat voelt.

Verder bedankt ze iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van het evenement en laat ze weten blij te zijn dat haar vader dit jaar aanwezig was.

“Het voelt voor mij echt als 1 hele grote familie. Ook was ik trots dat mijn vader er eindelijk weer een keer bij was, want ik blijf tenslotte altijd zijn kleine meissie”, aldus Rachel.

Het Holland zingt Hazes spektakel is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij diverse artiesten de hits van André Hazes zingen.

Het evenement wordt georganiseerd door producent MediaLane en is uitgegroeid tot een waar begrip in Nederland. Het is dan ook niet verrassend dat Rachel Hazes trots is op haar betrokkenheid bij het evenement.

Het is duidelijk dat Rachel nog steeds veel emoties heeft rondom het overlijden van haar man. Toch lijkt het Holland zingt Hazes evenement voor haar ook een manier om deze emoties om te zetten in iets positiefs.

Ze is trots op haar zoon en de manier waarop hij de muziek van zijn vader vertolkt en ze geniet van de avonden waarbij de muziek van André Hazes centraal staat.

Het is mooi om te zien dat het werk van André Hazes nog steeds zoveel mensen raakt en dat Rachel samen met anderen deze muziek levend houdt.