Connect with us

BN'ers

Zoontje (7) Jan Smit vreselijk ‘mishandeld’

Voetbal hoort een feestje te zijn en dat missen we soms in dit land. Nou ja, meer dan eens eigenlijk.

We gaan ervan uit dat iedereen een tv heeft en het nieuws leest, dus we hoeven u niet te vertellen waar we het over hebben. Gisteren nog, tijdens FC Groningen vs SC Heerenveen, ging het helemaal mis toen een boze thuisfan iemand van zijn eigen team in elkaar sloeg.

Jan Smit
Jan Smit is de voorzitter van FC Volendam. Jan plaatste gisteren goed nieuws op Twitter, waarin hij pronkte met zijn zoontje Senn. Net als Jan houdt hij van voetbal maar heeft (momenteel) geen voorkeur voor clubs. Jan schreef het volgende bij de foto van Senn (7):

“Onze zoon is een voetbalfan. Of het nu Ajax, Feyenoord, PEC Zwolle of FC Volendam is…het maakt Senn niet uit! Hij houdt gewoon van voetbal! Gelukkig. Blij dat hij onbevooroordeeld is! Klassieke(r)pluk vandaag stress.. ?

Het is een heel mooie foto, maar er zijn een paar rare mensen op sociale media die op een gesloten afdeling in een psychiatrisch ziekenhuis passen. De trieste anonieme persoon die zich achter het @lerenhandschoe1-account verschuilde, noemde het kind van Jan een “kankermongool”.

Zoon Jan Smit is vreselijk vervloekt

Laat het even bezinken.