Connect with us

BN'ers

Erg aangedaan door pijnlijk verlies van dierbare Kathleen Aerts

Kathleen Aerts post op Instagram een aangrijpende boodschap, want het is vandaag exact achttien jaar geleden dat ze afscheid moest nemen van haar dierbare papa Roger. Het ex-K3’tje deelt daarom nu een mooi eerbetoon.

Kathleen Aerts, die bekend geworden is als K3’tje, laat op haar Instagrampagina weten dat het vandaag een pijnlijke dag is voor haar. In 2005 sloeg het noodlot toe voor de blondine, want haar vader Roger overleed toen op 52-jarige leeftijd. “Vandaag achttien jaar al… maar voor altijd in ons hart”, schrijft ze.

Ze deelt ook meteen de laatste foto die ze van haar papa heeft. “Nog met een wegwerpcamera getrokken en ik als kleine zeemeermin in de musical”, aldus Kathleen. “Achttien jaar geleden… nog de tijd van videobanden, DVD’s, platen en de eerste CD’s. Nog voor het iPhone-tijdperk, bijgevolg heb ik maar weinig foto’s van mijn papa”, klinkt het triest.

Daardoor doet ze ook meteen een oproep. “Mocht er nog iemand beeld- en fotomateriaal hebben van mijn ouders mag je dat altijd doorsturen”, zegt Kathleen. Haar volgers laten in de comments allemaal lieve berichtjes achter. “Veel sterkte”, “Dikke knuffel”, “Wat een waardevolle foto”, “Prachtig”, “Wat een mooie herinnering” en “Je ouders verliezen blijft pijn doen, maar ze leven in jou verder. Enorm veel sterkte”, reageren ze.