Connect with us

BN'ers

Spaanse Maria die kind van Jasper Cillessen baarde: ‘Hij heeft mij ernstig bedreigd en gechanteerd en wilde mij tot abortus dwingen”

Jasper Cillessen (33) beviel van María Morán (34), de dochter van de huidige NEC-doelman Caytana (2), en beweerde dat ze niet alleen werd bedreigd en gechanteerd door Cillessen, maar ook door Cillessen werd misleid om haar openbare privéfoto’s en -video’s te maken , en ze moest een abortus krijgen van de fokker.

De ex-vriendin van Jasper Cillessen (33), María Morán (34), heeft er blijkbaar genoeg van. Zij en haar advocaat waren dus bot in het verhaal over Maria’s ruzie met de Oranjebewaarder, die volgens haar niet voor haar op 17 oktober 2021 geboren dochter Cayetana wilde zorgen of betalen. Cillessen assisteerde onder de lat bij de Spaanse club Valencia toen de baby werd geboren. .

“We hebben verschillende civiele en strafrechtelijke procedures aangespannen tegen Jasper Cillessen”, vertelde Maria’s advocaat Teresa Bueyes onlangs aan Story. “Het strafbare feit is het in de steek laten van zijn familie omdat hij niets heeft betaald voor zijn dochter sinds haar geboorte.” Volgens de advocaat van Maria kan hij hiervoor in de gevangenis belanden.

Maria zei deze week in The Weekly dat ze lange tijd had gezwegen uit angst voor Jaspers represailles. ‘Hij maakt me bang. Ik heb een abortus voor hem moeten ondergaan. Als ik dat niet doe, maakt hij mijn privéfoto’s en -video’s openbaar. Hij chanteert me bijna elke dag. Ik mag ook niet met de media praten. Hij zou me moeten bedanken dat ik twee jaar lang mijn mond heb gehouden!

Volgens Maria was Cillessen iemand die nooit naar zijn dochter vroeg, ook niet toen ze met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis lag. “Hij wist dat zijn dochter erg ziek was en in het ziekenhuis lag, maar het kon hem duidelijk niets schelen. De familie Cillessen wilde haar niet. De ouders van Jasper, de grootvader van mijn dochter en Orna hebben nooit naar het kind gevraagd. Ze wisten dat ze bestond , ze was ziek, maar ze lieten haar ook in de steek. Ik zou mijn dochter opvoeden met andere normen en waarden.

Voor Maria, de vader van haar kinderen, is het volgens Weekly eindelijk voorbij: “Mijn dochter zal altijd weten wie haar vader is omdat ze zijn achternaam heeft. Als mijn dochter op een dag haar vader wil bezoeken, wil ik dat niet.” zal haar tegenhouden.