Connect with us

BN'ers

Ernstig zieke Nikkie De Jager met spoed opgenomen

nikkie-tutorials-layers-of-me

Al maandenlang kampt influencer Nikkie de Jager met een chronische aandoening aan haar maag darmkanaal. Eerder werd de YouTuber hier al voor behandeld, maar op Instagram vertelt ze dat ze opnieuw een behandeling moet ondergaan.

Nikkie deelt dit nieuws via haar stories op Instagram. “Ik ben mij aan het klaarmaken voor het ziekenhuis. Het is alweer twee weken geleden, dus het is weer tijd voor een infuus voor mijn aandoening”, zo deelt ze openhartig.

Nikkie hoopt dat de behandeling nu beter aanslaat dan de vorige keer. Ze vertelt dat na de eerste behandeling het een week enorm goed ging, maar dat het daarna weer terug bij af was.

Vlak na de Instagram storie post plaatst Nikkie een selfie vanuit het ziekenhuis waarop te zien is dat ze aan het infuus ligt.

Ziekte

ziekte-nikkie-tutorials

De aandoening waar Nikkie aan lijdt is het colitis ulcerosa. Dit zorgt ervoor dat haar maag-darmkanaal regelmatig ontsteekt. Een lange tijd had Nikkie dit met medicatie goed onder controle. Maar de dosis is nu verhoogd en dit betekent ook dat Nikkie geregeld aan het infuus moet.

Ziekenhuis

Eerder vertelde Nikkie al dat ze haar lichaam maanden lang in de steek heeft gelaten en niet geluisterd heeft naar de klachten die ze had. Ze hoopte dat dit vanzelf wel over zou gaan, maar helaas bleek niets minder waar. Nikkie kampte al dik een jaar met klachten en pijn in haar maag. Echter kwam ze pas in april erachter dat er echt iets mis is met haar lichaam. Naast de chronische aandoening heeft Nikkie ook een tekort aan vitamine D en bloedarmoede.

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending