Connect with us

BN'ers

Ernstig zieke Nikkie De Jager met spoed opgenomen

nikkie-tutorials-layers-of-me

Al maandenlang kampt influencer Nikkie de Jager met een chronische aandoening aan haar maag darmkanaal. Eerder werd de YouTuber hier al voor behandeld, maar op Instagram vertelt ze dat ze opnieuw een behandeling moet ondergaan.

Nikkie deelt dit nieuws via haar stories op Instagram. “Ik ben mij aan het klaarmaken voor het ziekenhuis. Het is alweer twee weken geleden, dus het is weer tijd voor een infuus voor mijn aandoening”, zo deelt ze openhartig.

Nikkie hoopt dat de behandeling nu beter aanslaat dan de vorige keer. Ze vertelt dat na de eerste behandeling het een week enorm goed ging, maar dat het daarna weer terug bij af was.

Vlak na de Instagram storie post plaatst Nikkie een selfie vanuit het ziekenhuis waarop te zien is dat ze aan het infuus ligt.

Ziekte

ziekte-nikkie-tutorials

De aandoening waar Nikkie aan lijdt is het colitis ulcerosa. Dit zorgt ervoor dat haar maag-darmkanaal regelmatig ontsteekt. Een lange tijd had Nikkie dit met medicatie goed onder controle. Maar de dosis is nu verhoogd en dit betekent ook dat Nikkie geregeld aan het infuus moet.

Ziekenhuis

Eerder vertelde Nikkie al dat ze haar lichaam maanden lang in de steek heeft gelaten en niet geluisterd heeft naar de klachten die ze had. Ze hoopte dat dit vanzelf wel over zou gaan, maar helaas bleek niets minder waar. Nikkie kampte al dik een jaar met klachten en pijn in haar maag. Echter kwam ze pas in april erachter dat er echt iets mis is met haar lichaam. Naast de chronische aandoening heeft Nikkie ook een tekort aan vitamine D en bloedarmoede.

Lees verder

BN'ers

Enorm drama voor de familie Brandsteder

Het gaat niet goed met Rick Brandsteder. De 38-jarige zoon van Ron is zwaar verslaafd en is daarom met spoed opgenomen in een kliniek in de hoop dat hij afkickt.

Management bevestigt

Het management van Rick heeft het nieuws over de opname bevestigd aan Shownieuws. Of Rick zwaar verslaafd is aan alcohol, drugs of een combinatie willen zijn woordvoerders niet zeggen.

Het management geeft aan met rust gelaten te willen worden. Ze willen verder ook niet meer informatie geven. Feit is wel dat Rick door juicekanalen al een aantal keer dronken werd gespot.

Expeditie Robinson

Rick Brandsteder is momenteel samen met Nicolette Kluiver te zien als presentatoren in het huidige seizoen van Expeditie Robinson. De twee presentatoren hebben het samen héél gezellig, zó gezellig dat Nicolette en Rick elkaar zoenden.

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

Andre Hazes breekt definitief met zijn moeder Rachel

Yvonne Coldeweijer liet een paar dagen geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was geschreven door Andre Hazes en gericht aan Sarah van Soelen. Hij maakte het uit met deze brief die 7 kantjes telt. Wie deze brief gelekt heeft aan Yvonne is niet helemaal duidelijk, maar het kunnen eigenlijk maar twee mensen zijn Rachel Hazes of Sarah van Soelen zelf. In de brief krijg vooral Monique een aantal flinke uithalen van Andre.

Nu beweert Yvonne dat ze zeker weet dat Rachel Hazes haar die brief heeft gestuurd, omdat ze wil voorkomen dat Andre en Monique weer bij elkaar komen. Andre is volgens Yvonne zo boos geworden op zijn moeder dat de bom is ontploft.

Andre zou volgens Yvonne hebben gebroken met ze moeder en heftige ruzie hebben gehad. Maar wellicht brengt Andre dit ook iets goeds namelijk eindelijk deze toxic vrouw uit zijn leven.

Dit is dan het tweede kind wat geen contact wil met Rachel. Ook Roxeanne Hazes had al gebroken met haar moeder.

Lees verder

BN'ers

Groot verdriet Mattie Valk: “Rust zacht”

Mattie Valk kennen we natuurlijk allemaal van Q-Music, voor de mensen die vaak luisteren naar deze radiozender is het al opgevallen dat Mattie een tijdje niet te horen is tijdens de uitzendingen.

De manager van Mattie heeft vandaag laten weten wat er precies aan de hand is – zijn schoonvader is helaas overleden. Hij is daarom even niet meer te horen op de radio zodat hij zijn schoonfamilie en vriendin kan steunen tijdens deze heftige periode.

Zijn schoonvader was nog best jong, hij is slechts 69 jaar oud geworden wat een grote klap voor de familie is.

De managers hebben echter wel laten weten dat het onder omstandigheden wel goed gaat met Mattie. Hij gaat echter wel de komende tijd er voor zijn schoonfamilie zijn en ze steunen. Hij heeft ook laten weten dat hij hoopt dat hij snel weer bij de shows zal zijn.

Lees verder
Advertisement

Trending