Connect with us

BN'ers

Ernstig zieke Nikkie De Jager met spoed opgenomen

nikkie-tutorials-layers-of-me

Al maandenlang kampt influencer Nikkie de Jager met een chronische aandoening aan haar maag darmkanaal. Eerder werd de YouTuber hier al voor behandeld, maar op Instagram vertelt ze dat ze opnieuw een behandeling moet ondergaan.

Nikkie deelt dit nieuws via haar stories op Instagram. “Ik ben mij aan het klaarmaken voor het ziekenhuis. Het is alweer twee weken geleden, dus het is weer tijd voor een infuus voor mijn aandoening”, zo deelt ze openhartig.

Nikkie hoopt dat de behandeling nu beter aanslaat dan de vorige keer. Ze vertelt dat na de eerste behandeling het een week enorm goed ging, maar dat het daarna weer terug bij af was.

Vlak na de Instagram storie post plaatst Nikkie een selfie vanuit het ziekenhuis waarop te zien is dat ze aan het infuus ligt.

Ziekte

ziekte-nikkie-tutorials

De aandoening waar Nikkie aan lijdt is het colitis ulcerosa. Dit zorgt ervoor dat haar maag-darmkanaal regelmatig ontsteekt. Een lange tijd had Nikkie dit met medicatie goed onder controle. Maar de dosis is nu verhoogd en dit betekent ook dat Nikkie geregeld aan het infuus moet.

Ziekenhuis

Eerder vertelde Nikkie al dat ze haar lichaam maanden lang in de steek heeft gelaten en niet geluisterd heeft naar de klachten die ze had. Ze hoopte dat dit vanzelf wel over zou gaan, maar helaas bleek niets minder waar. Nikkie kampte al dik een jaar met klachten en pijn in haar maag. Echter kwam ze pas in april erachter dat er echt iets mis is met haar lichaam. Naast de chronische aandoening heeft Nikkie ook een tekort aan vitamine D en bloedarmoede.