Connect with us

BN'ers

Man vind zichzelf te knap voor Lang Leve de Liefde: “Ik ben wel een lekkerding”

Het datingprogramma ‘Lang Leve de Liefde’ matcht singles op basis van hun kenmerken, interesses en uiterlijk. Hoewel uiterlijk niet de enige factor is in het matchingproces, wordt er wel rekening mee gehouden. Gewoonlijk worden singles gekoppeld aan iemand die er hetzelfde uitziet, dus er is geen enorm verschil tussen de twee dating.

Naast looks is ook een klik tussen twee singles belangrijk in de datingshow Lang Leve de Liefde (LLDL). Om deze klik te stimuleren heeft LLCL verschillende tools bedacht. Zo kan er bijvoorbeeld een fles wijn worden opengetrokken om een ​​gesprek op gang te brengen. Door de ontspannende werking van alcohol is het vaak makkelijker praten na een paar drankjes. Wil je meer weten over hoe LLDL werkt en de impact van alcohol op een date?

Aantrekkelijk

In een aflevering van LLCL werd een stel uitgedaagd om één vraag uit een reeks vragen te beantwoorden. De vraag is:
“Vind je jezelf mooi? Waarom of waarom niet?” Na even nadenken bekeek de man zichzelf in de spiegel en concludeerde dat hij dacht dat hij aantrekkelijk genoeg was. De vrouw complimenteerde hem en hij antwoordde:
“Jij bent ook niet slecht.” Hoewel dat misschien geen groot compliment is, is het een teken dat ze elkaar beter leren kennen.

Bekijk hier de uitgelichte videobeelden: