Connect with us

BN'ers

Roxeanne Hazes wordt openhartig over serieuze ruzie met familie

Roxeanne Hazes is zo’n beetje het enige Hazesje dat we lekker vinden. Vrijwel alle Nederlanders hebben zich achter de zangeres geschaard na een ruzie met haar moeder Rachel. De farce rond de familie is nog niet voorbij. Sterker nog, ook André Hazes lijkt het op dit moment moeilijk te hebben met zijn moeder Rachel.

Op Kaj Gorgels’ podcast ‘Effe Relativeren’ vertelt Rachel over haar huidige nogal gecompliceerde relatie met haar familie. Eerder dit jaar kreeg ze ruzie met haar moeder nadat ze tijdens Beste Zangeres opmerkingen had gemaakt waar Rachel het niet mee eens was. Toen lanceerden Rachel en haar broer Andre een heuse media-aanval.

Ingewikkeld

“Wat mij betreft is het geen geheim dat mijn familie een behoorlijk ingewikkeld verhaal is”, begint Roxeanne. “Ik weiger gewoon mensen in mijn leven te houden of te hebben die geen goed effect hebben op mijn geestelijke gezondheid.”

Beschermen

Ze zei ook dat ze haar kinderen moest beschermen tegen dergelijke negativiteit. Dus hoopte ze dat het bij haar zou stoppen. “Dat was het, niet verder, ik ga het anders doen. Ik ga luisteren”, aldus de zangeres. Zelf wil ze haar kinderen twee simpele dingen meegeven die ze zelf misschien niet heeft, aandacht en liefde. In zijn breedste vorm!

Bron: Tentoonstellingsnieuws