Connect with us

Actueel

Zware klap voor André van Duin: “Er moest een ambulance moest komen”

Op 20 februari 2022 vierde André van Duin zijn 76ste verjaardag op een feestboot. Helaas eindigde het feestje in mineur toen de zus van zijn eerste echtgenoot, Wim van der Pluijm, van een trapje viel en er met spoed een ambulance ter plaatse moest komen.

Van Duin had zijn schoonzus uitgenodigd omdat hij haar nog steeds als familie beschouwt. Het is niet bekend hoe het ongeval precies is gebeurd, maar het is duidelijk dat het een grote schok was voor iedereen die aanwezig was op de boot. Gelukkig heeft André van Duin nu goed nieuws over het slachtoffer.

“Ze herstelt langzaam, maar het gaat redelijk goed met haar”, vertelde hij aan Weekend. “Ze heeft nog wat kneuzingen, maar die zullen vanzelf genezen.” Ondanks het ongelukkige voorval lijkt het erop dat zijn schoonzus op weg is naar een volledig herstel.

Voor André van Duin was het natuurlijk een domper op de avond. Zoals hij zelf zei: “Zoiets is altijd vervelend als die dingen gebeuren.” Het is begrijpelijk dat het ongeval een schaduw wierp over zijn verjaardagsfeestje, maar het is goed om te horen dat het slachtoffer op de weg terug is naar herstel.

André van Duin is een van de meest geliefde entertainers van Nederland en heeft een lange carrière achter de rug. Hij begon als cabaretier en ontwikkelde zich tot een veelzijdige artiest die ook acteerde en zong. Zijn humoristische sketches en typetjes zijn nog steeds populair bij het Nederlandse publiek en hij blijft inspireren