Connect with us

BN'ers

Nieuwe details over liefdesleven Mark Rutte onthuld: ‘Hij wijst alle vrouwen af’

René Bom is een goede vriend van premier Mark Rutte. In het weekblad Privé heeft hij nu gesproken over het liefdesleven van de premier. Zo wordt onze premier voortdurend benaderd door vrouwen die met hem in contact willen komen, maar wijst hij alle vrouwen af. “Proberen dicht bij hem te komen is zinloos.”

Bom geeft al jaren alle verzoeken van de dames door aan zijn vriend Mark, maar het komt er nooit van. Waarom? René zei dat het absoluut geen zin had om het met hem te proberen. “Dat zeg ik altijd als ik gevraagd word om een ​​afspraak te maken”, zegt René in gesprek met weekblad Privé. ‘Maar ik zal het aan hem doorgeven. Ik wil niet dat iemand achteraf zegt dat ik zo’n verzoek niet serieus heb genomen.’

“Hij lachte altijd en schudde zijn hoofd en zei: ‘René, ik heb geen tijd voor relaties…’ en dat communiceerde ik subtiel naar de vrouwen.” Dat was volgens René de echte reden waarom de premier geen relatie gehad. “Politiek was niet alleen zijn werk, het was zijn hobby. Politiek vulde zijn leven. Hij had geen acht- of zesdaagse werkweek, of een vijfdaagse werkweek.”

Mark werkt zes dagen per week, behalve op zaterdag, dan maakt hij ’s ochtends tijd voor zijn kameraad Bom. “Het initiatief om elkaar te ontmoeten en bij te praten komt altijd van hem. Dan ontmoeten we elkaar een uur en praten we over van alles behalve politiek”, aldus René.

Mark was toen nog geen premier, legde hij uit. “Wat me stoort, is dat sommige mensen aanbieden om met ons mee te gaan en hem advies te geven. Dan denk ik niet dat hij het leuk vindt, maar hij is nog steeds vriendelijk. Mark vindt het niet erg dat mensen selfies proberen te maken. Hij doet dat heel geduldig en vriendelijk .”