Connect with us

BN'ers

Tijl Beckand kreeg een flinke knobbel in zijn nek. Nederland stond versteld

Tijl Beckand kreeg onlangs gezelschap van Eva Jinek, die velen verraste met een grote bult in haar nek. Kijkers gingen naar sociale media om te zeggen dat ze geschokt waren, dus het was duidelijk.

Tijl gaat nu in op de zorgen van kijkers op zijn podcast, Ruben Tijl Ruben. Hij zei dat het een gezwollen ader was. Hij zei:

“Als ik mijn best doe of me uitspreek, zul je zien dat ik hier een ader heb. Ik was laatst bij Eva Jinek. Natuurlijk heb ik het. Maar ik heb veel mensen die me berichten. Ze zeggen:  ” “Je hebt een bult in je nek.

“Veel mensen maken zich zorgen. Ze hebben me op de hoogte gesteld. Ze zeggen: ‘Ik weet niet of je het weet, maar je hebt een nekprobleem.'” Nou, toen dacht ik, is het niet de hetzelfde geld groter dan het was? . ”

Tijl zelf zag het probleem niet echt, maar zijn goede vriend en collega Ruben Nicolai wilde dat Tijl er eens naar ging kijken.

Ruben:

“Ja, je moet het toch controleren.”

stijl:

“Natuurlijk. Als je veel mensen op tv ziet zeggen: ‘Gaat het? \’…ga ik nog steeds naar de dokter als ik tijd heb. En dan vertel ik dat verhaal ook. Veel als mensen zien mij op tv, denken ze dat ik iets in mijn nek heb.”

Het is onduidelijk of Tijl destijds een arts heeft gezien.