Connect with us

BN'ers

“Dennis Schouten verloor bijna zijn oog”

Dennis Schouten, de man achter Roddelpraat, is zaterdagavond in het gezicht gestoken. “Het mes ging bijna in mijn oog”, zei Schutten, die in de bar van een nachtclub in Enschede zat. “Ik dank God dat ik geen vijf centimeter langer ben.”

Het weekend van Dennis Schouten begon toen hij werd aangevallen in de bar van nachtclub Aspen Valley in Enschede. “Gisteravond rond 3 uur ’s nachts werd ik met een mes in het gezicht gestoken”, schreef hij op Instagram.

Schouten zei dat er op dat moment geen probleem was. “Zonder reden, terwijl ik aan de bar stond te wachten op onze drankjes om met een van mijn vrienden te kletsen. Plots zat ik onder het bloed… Als je een probleem hebt in Nederland, is dat natuurlijk prima, je moet betalen .\” In 2023. \”

Schouten denkt dat de aanval verband houdt met Gossip Talk, een programma dat hij samen met Jan Roos schreef. “Ik zet alles op het spel voor mijn mening, mijn baan en mijn plannen. Maar wat gaat er om in je zieke hoofd als je met een mes de stad in gaat? Godzijdank ben ik geen vijf centimeter gegroeid, ik ben hier morgen Rapport.”

Het is onduidelijk wie Schouten heeft neergestoken. “Ik heb besloten dit direct door te geven omdat veel mensen het hebben gezien. Heb jij het ook gezien? Neem dan contact op met de politie.”