Connect with us

BN'ers

Sterkte: René van der Gijp over doodzieke Johan Derksen, “Het ziet er niet goed uit”

Vandaag moesten Inside-fans gisteren vertrekken bij Johan Derksen. Omdat hij zich nooit ziek meldde, dachten Wilfred en René dat hij erg ziek moest zijn. ,,Natuurlijk ziet hij er niet goed uit’, concludeert René.

Johan Derksen heeft zich vannacht ziek gemeld, wat normaal niet gebeurt. John is bijna altijd te zien in de show. De enige keer dat hij miste, was toen hij van de trap viel, met een hersenschudding en een gebroken arm tot gevolg.

‘Ernstig ziek’

“Ik heb 20 jaar met hem gewerkt en de enige keer dat hij miste was toen hij van de trap viel en het duurde meestal zes maanden om te herstellen”, vertelde Wilfred Genee aan Today Inside. Volgens Wilfred wilde John aanvankelijk gewoon naar de studio komen. ,,Hij stapte als eerste in de auto en we zeiden: ‘John, doe eens normaal, je bent echt ziek. Daarna ging ik tevreden naar huis. ”

“Hij is grijs”

René wees er toen op dat Johan 74 jaar oud was en ouder werd. Soms valt hij bijna voor de uitzending in slaap. ,,Toen kwam Andre binnen: “Wacht even!” Toen schrok hij wakker, en toen ging hij weer zitten, geen probleem, zei hij. René vindt echt dat John meer op zijn gezondheid moet letten. “Hij ziet er duidelijk niet goed uit. Hij is grijs. Als je in 16 jaar maar twee bruine boterhammen hebt gegeten, zie je er niet veel beter uit. “