Connect with us

BN'ers

Drama van Katja Schuurman: Het is het einde van haar carrière

Katja Schuurman besloot vorige week het eens te proberen en plaatste een sexy foto van zichzelf online. Haar doel is om meer volgers te krijgen. Of het lukt, moet nog blijken. Hoe dan ook, het artikel had andere implicaties voor de actrice…

In de pittige post van Katja vorige week schreef ze: “Mijn aantal volgers stagneert al een tijdje. Dus sociaal experiment; benieuwd of dit helpt. Afgezien van een paar negatieve opmerkingen van fans, zijn haar showbizz-collega’s erg uitgesproken over Dit is meestal een aanfluiting.

Bezorgd over imago Maar een van de bedrijven waar Katja mee werkte, beviel de post van de actrice niet. In haar podcast ‘Schuurman en Spigt opruimen’ zei Katja dat ze haar baan kwijt was. Schulman staat op het punt een documentaire te maken, waarvan de producenten na de release zeiden dat ze toch zouden stoppen. “De dag nadat dit artikel was gepubliceerd, werd ik gebeld en ze vonden dat ik dit niet had moeten doen”, zei Katja nogal boos. Ze zei verder dat producers zich zorgen zouden maken over Katja’s imago en hoe ze zou kunnen worden beïnvloed.

De trouwjurk in de kliko Katja staat de laatste tijd vaker in de schijnwerpers, al komt dat vooral door ex-man Thijs Römer. Toen Katya onlangs haar trouwjurk van zolder haalde, bleek dat ze echt niets meer met Tess te maken wilde hebben. In de podcast Schuurman & Spigt opruimen zie je hoe Frédérique Spigt (65) terugkwam op de boerderij van Katja en ze besloten samen de zolder op te ruimen. Naast zingende installaties uit begin jaren negentig was Katya ook te zien in haar trouwjurk. Tot haar schrik zat het onder de uitwerpselen. “Oh nee,” riep Katya uit op de podcast. “Het zat in een plastic zak, maar de muizen hebben het opgegeten. Wat walgelijk is het. Die trouwjurk moet echt weg.