Connect with us

BN'ers

Grote schrik: Gordon stierf bijna met bizarre beslissing

Gordon worstelde een tijdje met diabetes en had natuurlijk insuline-injecties. Vorige week besloot hij daar vrijwillig mee te stoppen en alle gevolgen die daaruit voortvloeien te aanvaarden. Via Instagram liet de zanger weten dat hij het bijna met de dood moest bekopen.

Hij behandelt dit in meer detail in zijn “Waste Update”. “De afgelopen maand was zwaar… een rugblessure en een ernstige terugval van mijn diabetes… naïef om te denken dat als je zoveel gewicht verliest, je diabetes zal verdwijnen… .niet dus, ‘, schreef de zanger en voegde een foto van hem in zijn slipje toe.

Insuline is niet leuk

Gordon dacht dus echt dat zijn diabetes zou verdwijnen als hij zou afvallen. Het stoppen met spuiten van insuline ging niet helemaal goed. ”Ik ben enorm geschrokken en dus gelijk weer in een strak schema met spuiten en eten. Wat dus betekent dat je weer aankomt door de insuline en dat is heel frusterend.”

Diabetes is sluipmoordenaar

Via sociale media houdt Gordon zijn fans en volgers vrijwel dagelijks op de hoogte van zijn afvalproces. Hij volgt een carnivoordieet en heeft al 25 kilo van zich afgeschudt.

”Ik eet zo min mogelijk koolhydraten maar ik heb ze ook nodig om m’n bloedsuiker te stabiliseren. Ingewikkeld allemaal maar dat is diabetes, een sluipmoordenaar.’ Gordon voelt zich naar eigen zeggen inmiddels wel ‘supergoed’. ‘Het beetje buik zal ik blijven houden, maar dat is ok.”

Bron: Showblad