Connect with us

BN'ers

Bizar: Nicol Kremers shockeert haar volgers, ‘Lippen laten opspuiten!’

Nicole Kramers en Peter Gillis waren al een tijdje uit elkaar. Maandenlang werd vermoed dat het stel uit elkaar zou gaan. Deze werden echter pas twee weken geleden door Peter zelf bevestigd. De mogol van het vakantiepark zei dat het stel uit elkaar was gegaan maar “goede vrienden” waren.Er werd zelfs gemeld dat Peter deze week een roze Fiat 500 voor Nicole had gekocht. Het lijkt erop dat de Fiat-dealer van Nicol de auto nog steeds verkoopt omdat er geen betaling is gedaan. Volgens verschillende bronnen moest Nicole zelf zo’n 7.500 euro aan Fiat betalen.

Nicol Kremers verrast fans met foto’s!

Wie Nicol volgt op TikTok, zal merken dat de video’s van Nicol veel aandacht krijgen. Zo is haar nieuwe video over de Fiat 500 meer dan 1,1 miljoen keer bekeken. Nicol weet op TikTok een behoorlijke winst te maken. Zo sponsorde Nicol een tattoo en kreeg ze gratis nieuwe wimpers in ruil voor promotie op haar kanaal.

Maar de roze Fiat was nergens te bekennen, dus rijdt Nico nu rond in de auto van een vriend. Op Instagram geloven haar volgers dat Nicole een nieuwe lipstickset sponsort.