Connect with us

BN'ers

Hebben we het goed gelezen: Samantha de Jong is weer zwanger

Samantha de Jong heeft een bewogen verleden. De gevallen realityster kenden we voor het eerst van Oh Oh Cherso, waar ze zich aansloot bij types als Matsoe Matsoe, Jokertje en Sterretje. Je kent haar waarschijnlijk beter als “Barbie”. Maar alle glitter en glamour die er ooit was, is verdwenen. Na Oh Oh Cherso deed Barbie een aantal shows met toenmalige vriend Michael Vanderplatz. Maar als haar relatie met de vader van haar kind uiteenvalt, gaat alles mis.

De ene slechte vriend na de andere duikt op. Stoute vriendjes, illegale drugs, verkeersongevallen en zelfs prostitutie domineerden de afgelopen jaren. Barbie had ook een kind wiens “vader” er later achter kwam dat hij toch niet de vader was. Barbie kwam onlangs uit de prostitutie en start nu OnlyFans.

Samantha de Jong zet de volgende stap in haar relatie!

Het is een stap die je zou verwachten van een Barbiepop, maar dat doe je zeker niet. Barbie’s huidige vriend, Robbie, lijkt al meer dan een jaar aan het daten te zijn. Gedurende deze tijd wordt Barbie’s nieuwe vriend meerdere keren de gevangenis in gevlogen, maar dat mag de pret niet drukken. Barbie heeft onlangs aangekondigd dat er grote plannen komen. Naast dat ze gaat starten op OnlyFans, staan ​​de twee ook op het punt te gaan trouwen. Daarom kijken veel “fans” van de blondine uit naar de volgende stap: gezinsuitbreiding. In het verleden heeft Barbie de voogdij over al haar kinderen verloren, en met nieuwe verantwoordelijkheden kunnen we nu zelfs getuige zijn van de conceptie. notitieboekje: