Connect with us

BN'ers

De echtgenoot van Patricia Paay vertelt het echte verhaal achter zijn breuk met Patricia Paay

 

Vanmorgen kwam er op internet het nieuws naar buiten dat Patricia Paye en haar man, Robert Shinferral, uit elkaar gaan. Volgens Juice Channel was het Robert die er gisteravond iemand over vertelde in een café in Rotterdam.

Robbert zal zeggen dat hij en Patricia Paay een week uit elkaar zijn geweest. Hij zei duidelijk niet waarom, want dat was nergens te vinden. De waarheid is volgens bronnen dat Robert heel goed flirtte aan de bar.

Tijd voor de bekende buurman om aan Robert te vragen of dit verhaal waar is. Zijn antwoord was kort en nadrukkelijk: “Nee, het hele verhaal gaat gewoon niet op. Patricia en ik zijn nog steeds samen.

Ik hoorde ook over dit verhaal via een vriend. Vreemd verhaal. Het kon natuurlijk niet dat ik dit verhaal gisteravond in een café in Rotterdam vertelde. Ik was gisteravond gewoon thuis. ”

Uiteraard vroegen ook bekende buren Patricia Paay om reacties. “Oh, ik weet echt niks. Wat is dat? Raar hieraan”. Een ander raar ding over het nieuws is dat Robert zou zeggen dat ze een week uit elkaar zouden zijn, maar Pai plaatste eerder deze week een Insta-bericht waarin stond dat Robert de kerstboom had versierd.