Connect with us

BN'ers

Chemo vernietigde Danielle van ’t Schip: ‘Afscheid genomen’

Danielle van ’t Schip (54) strijdt al ruim een ​​jaar tegen kanker. De dochter van Willeke Alberti (77) lijdt aan chemotherapie. Ondanks alle pijn en ongemak is ze dankbaar voor het leven…

“Zo blij om herinneringen te maken met de liefde van mijn leven”, schreef Danielle op haar Instagram, waar ze onlangs een reeks familiefoto’s plaatste. ,,Bedankt Lievies dat je bij me was tijdens de achtbaan therapietijd”, zei Van ’t Schip.

Ze nam afscheid en zei dat enkele kinderen naar de andere kant van de wereld waren gegaan. “Twee van de zes reizen vol liefde van zomer naar winter in Melbourne, zonneschijn brengen van hart tot hart. Tot ziens in de lente in Holland”.

Daniëlle vertelde ook over haar situatie: ,,Voor wie zich afvraagt ​​hoe het met me gaat en wat de tumor tegenwoordig met me doet? Na de 7e actuele chemo op 12/5 hielp het de tumor te verkleinen, maar eiste mijn algehele gezondheid. 20 kg afgevallen, luiers verwisseld, 3 haren aan de linkerkant van het hoofd, worstelende schildklier en nieren, neuralgie in het linkerbeen. ”

Overgave

De zus van Johnny de Mol geeft niet op en zegt zich over te geven aan het lot. “Nederig overgeven aan alle geschenken van het leven en wandelen met een wandelstok ter wille van het lichaam en de planeet. Het is niet gemakkelijk, en de onvoorwaardelijke liefde van mijn familie heeft het de afgelopen maand gemakkelijker gemaakt.

Van\’t Schip heeft het zwaar. Zelfs een familiefoto maken kan vermoeiend zijn, maar doe het toch. “Mama heeft zelfs een familiefoto gemaakt en nog een voordat David vertrok. Nou, maar pak zelfs mijn mascara en pruik, ik kan mijn geitenwollen sokken aantrekken (nee) en proberen plezier te hebben, ‘zei Danielle.