Connect with us

Actueel

Video: enorm aquarium ontploft in Radisson Blu Hotel in Berlijn!

In Berlijn barstte midden in de nacht een gigantisch aquarium in het vijfsterrenhotel Redisson Blu open. De tank met vis bevindt zich in de hotellobby in het centrum van Berlijn. Foto’s tonen de enorme verwoesting die de kloof uiteindelijk aanrichtte. Door de tankexplosie kwamen naar schatting 1.500 vissen om het leven. Er vlogen brokstukken de straat op en er waren veel waterplekken.

Ook veel deuren en ramen raakten beschadigd door de ontploffing, meldt RTL Nieuws. De oorzaak van de enorme scheur en explosie is onbekend. We wachten nog op mogelijke bewakingsbeelden van het hotel waar de ontploffing hoogstwaarschijnlijk te zien was. Het wordt ’s werelds grootste vrijstaande visreservoir, waar zo’n 100 verschillende vissoorten leven.

Het aquarium van een miljoen liter in Berlijn explodeerde!

De tank bevat ongeveer 1 miljoen liter water, hoogstwaarschijnlijk in één keer uitgebarsten. Vanuit de hotelkamer zijn tanks te zien. Als gevolg hiervan namen veel toeristen vanuit hun kamers video’s van de enorme schade aan het hotel.De kamers op de bovenverdieping hoorden alleen het geluid van explosies en er was natuurlijk geen probleem met overstromingen. Een geschokte bezoeker genaamd Niklas schreef: “Man, mijn hotelaquarium is midden in de nacht ontploft, wat is er verdomme aan de hand.” Een andere hotelgast filmde de enorme verwoesting van onderaf, je kunt zien dat er nog steeds veel water is uit de tank komen: “Er komt nog steeds veel water uit!” De foto is hier: