Connect with us

Actueel

Prinses mabel en haar verliefdheid

Prinses Mabel kan eindelijk het geluk van de liefde weer vinden. Ze bleef prins Friso trouw nadat hij door een lawine was bedolven. Maar nu, tien jaar later, lijkt het erop dat ze zich eindelijk weer openstelt voor een nieuwe man. De inwoners van Urk zagen haar en haar geheime minnaar bij de haven.

Dit jaar is het tien jaar geleden dat Prins Friso een gruwelijk ski-ongeluk kreeg in Lech, Oostenrijk. Hij kwam op 45-jarige leeftijd om het leven in de lawine. Het leven is zwaar voor Mabel, die dochters Luana en Zaria achterlaat.

Romantische geruchten uit het verleden

Lang voor het ongeval hadden Mabel en Friso elkaar beloften gedaan. Als een van hen een ongeluk overkomt, zullen ze elkaar nieuw liefdesgeluk schenken. Een belofte die Mabel tot nu toe niet is nagekomen. of is het?

In 2015 ging het gerucht dat Mabel lol had met “kennissen van de Griekse koninklijke familie”. Mabel zelf heeft er nooit iets over gezegd en stopte er al snel mee. Nadat veel van dezelfde geruchten de ronde deden over een nieuwe man in het leven van Mabel, blijkt dat Mabel Friso nog steeds trouw is.

Met Secret Lover op Urk

Maar de laatste tijd zou Mabel een deel van haar meest geheime tijd doorbrengen met een mysterieuze man. Mabel voer onlangs met haar jacht naar Jachthaven Urk, waar geen geheimen zijn. Het duurde niet lang voordat ze werd opgemerkt door enkele bewoners. en een mens.

Het jacht meerde aan en de groep liep naar het plaatselijke restaurant De Boet voor het diner. “De man met wie ze was, werd voorgesteld als haar vriend en hij en Mabel hielden een paar keer elkaars hand vast”, onthulde een dorpeling aan het tijdschrift Story.