Connect with us

BN'ers

Foto’s: Sylvie Meis slaat alweer een nieuwe multimiljonair aan de haak, gefeliciteerd

We hebben duidelijk gemaakt dat Sylvie Mays niet van streek is na haar scheiding van aanstaande ex-man Nicolas Castro. Ze liep niet alleen snel uit de schaduw van een scheiding, ze vond ook een nieuwe liefde en ze was multimiljonair.

Einde huwelijk

De 44-jarige Sylvie Meis maakte dit weekend bekend dat zij en haar tweede echtgenoot, Niclas Castello, uit elkaar gaan. De Duitse kunstenaar en zij waren onlangs nauwelijks aanwezig op hun bruiloft. Sterker nog, hij was er amper voor haar in de 2,5 jaar dat ze getrouwd waren. Er wordt gezegd dat hij niet op de foto’s wilde staan ​​die ze met fans deelde. Natuurlijk is het geurig…

Nieuwe liefde

Zoals Johan Derksen eerder deze week aan Today Inside vertelde, was Sylvie Meis nooit verliefd op een loodgieter of een bakker. Hij lijkt gelijk te hebben, want de populairste vrouw van Duitsland bleek verliefd te zijn op André Borchers (36), een zeer rijke in Duitsland geboren ontwerper die per ongeluk het familiefortuin erfde. Ze zijn al tien jaar vrienden en nu duikt hij op op haar Instagram-foto, alsof ze al een stel zijn.

Opmerking

Natuurlijk hadden fans op Instagram, zoals altijd, iets te zeggen. “Ze is weer op jacht”, luidde het commentaar. Een Janet antwoordde: “Geen spoor van verdriet. Glimlachend Dr. Big Head zoals altijd. “Natuurlijk moeten we het met haar eens zijn. Bekijk hieronder de foto’s van het tweetal.