Connect with us

BN'ers

Droevig nieuws Monique Westerberg lekt: ‘Baby doodgeboren’

André Hazes was zo dol op zijn zoon dat hij dacht dat hij geboren was om op het podium te staan. Maar geluk binnen het gezin is niet vanzelfsprekend, want de kleine Andre is dood geboren, zei de zanger in het programma Waar is de Mol?

Heel veel sterkte

Terwijl hij zich voorbereidde op de show van zijn vriend Johnny de Mol tijdens een Cubaanse autorit, vertelde André over zijn zoon, die hij briljant en een clown noemde. Hij deelde ook het verhaal van Monique’s dystocie, waarbij Andre stierf bij de geboorte. Andre zei dat ze in het ziekenhuis lagen en dat alles goed leek te gaan, maar op een gegeven moment werd de hartslag van het kind steeds lager. Monique werd snel naar de operatiekamer gebracht en onder narcose gebracht, maar de doktoren moesten meteen aan het werk omdat Andre steeds minder zuurstof kreeg omdat de navelstreng om zijn hoofd werd samengeknepen. Toen de kleine Andre werd geboren, was hij zo verlamd dat Andre dacht dat zijn kind was geboren, maar niet leefde.

Een minuut anaëroob

Gelukkig maakte de kleine Andre ineens een geluid en iedereen slaakte een zucht van verlichting. Er blijven echter zorgen. De jongen leefde een minuut zonder zuurstof en dokters denken dat hij gevolgen zal hebben zoals in een rolstoel belanden. Volgens Andre was het de zwaarste nacht van zijn leven. Gelukkig is zijn zoon kerngezond en denkt Andre zelfs dat hij de volgende grote ster wordt.