Connect with us

BN'ers

Bridget Maasland over haar heftige paniekaanvallen: ‘Totally in control’

Bridget Maasland vertelt in de Weeknd over de tumultueuze periode van haar menopauze. De blondine kreeg te maken met heftige paniekaanvallen en verloor de controle over zichzelf volledig. “Het gebeurde uit het niets, in de auto, op weg naar een afspraak, op het werk…”

Het afgelopen jaar heeft ze naar eigen zeggen het geluk gehad in kalm vaarwater te zijn beland, wat anders was dan voorheen. De gastheer bevindt zich momenteel in een overgangsfase en volgens Bridget komen er veel aspecten bij kijken.

“Ik gebruik momenteel hormonen en het werkt heel goed”, zegt Bridget van The Weeknd. Ze zei dat ze de tijd moeilijk vond. “Ik vind de paniekaanvallen het heftigst en raak de controle over mezelf helemaal kwijt.”

Plots slaat er paniek toe. “In de auto, onderweg naar een afspraak, op het werk. Het kan gebeuren, en natuurlijk is iedereen anders. In het geval van mijn moeder ging ze ook op jonge leeftijd door de menopauze. Voor mij was het begonnen nadat ik 40 werd, dus ik ben blij dat ik nu de kansen kan trotseren en weet wat er aan de hand is. Dat is de helft van de remedie.’

Gelukkig gaat het nu beter met Bridget en probeert ze een zo gezond mogelijk leven te leiden. “Ik denk dat ik ook rust heb gevonden, want ik heb al een jaar niet gedronken, ik heb niet veel aan yoga gedaan, ik heb niet veel aan meditatie gedaan”, legde ze uit. “Ik probeer echt wat gemoedsrust te vinden en het gaat eigenlijk goed.”