Connect with us

BN'ers

Familieruzie over de erfenis van moeder Erica Merlan

De relatie tussen Erica Meiland (59) en haar enige nabestaande, Jirina, is nauwelijks meer warm te noemen.

Erika Melander, de uitvoerder van haar testament, is druk bezig geweest met haar nalatenschap sinds de dood van haar moeder, Jeanne Lenkmar, 93 jaar oud, op 30 juni. Dit hoeft op zich geen al te ingewikkelde bezigheid te zijn, aangezien Erica nog maar één familielid heeft: nichtje Girina, dochter van haar overleden zus.

De bemiddelaar “maar niet op goede voet met haar”, vertrouwde Erica Storey toe. “Jirina zei dat ze alleen met mij wil communiceren via een tussenpersoon, haar financieel adviseur. We zijn allebei de erfgenamen van mijn moeder en ik moet alles regelen. Maar ze wil geen direct contact met mij. Ik denk ook dat ze belde een financieel adviseur Het vertrouwde me niet. Ik was alleen verbonden met de man, en hij gaf het bericht door aan Jilina. Eerst vond ik dat niet leuk, maar nu denk ik: het is goed.

Fierce zei dat Jirina’s woede voortkwam uit haar overtuiging dat Erica destijds meer had moeten doen om haar aan drugs verslaafde moeder te helpen. Daarom stond Erica ook niet op de rouwkaart van haar zus. Jilina was ook ontevreden over Erica’s teleurstelling. Erica vertelde de media dat Jirina’s moeder drugs gebruikte. Dingen die Gilina verbergt voor de buitenwereld. Maar Erica’s woorden waren bekend bij haar vrienden, dus Jilina’s reactie was erg prikkelbaar. “Ik vond haar moeilijk,” vervolgde Erica. “We zien de dingen totaal anders. Dit gebeurt zelfs als je familie bent. Jirina heeft MS maar zit niet in een rolstoel. Ze maakt het goed. Ze heeft langzaam MS. Ze is onlangs getrouwd, heeft een kind. Maar we kunnen het gewoon niet krijgen langs.