Connect with us

BN'ers

ZIE: Fan van Samantha de Jong (Barbie) teleurgesteld na €500 aankoop van foto’s!

Samantha de Jong maakt een comeback. Lange tijd was er geen nieuws van de gevallen reality-tv-ster. Er gingen verschillende geruchten dat de blondine in de prostitutie terecht was gekomen, onder meer via de mannen van Roddelpraat. Onlangs werd gemeld dat Barbie, zoals de meeste mensen weten, aan een reis van herstel is begonnen.

Volgens berichten in de media was ze “bevrijd” uit de prostitutie. Barbie zelf heeft nu gereageerd op haar huidige situatie: “Ik wil nooit meer een ‘verboden middel’ gebruiken! En ik wil nooit meer de mensen ontmoeten die me naar de afgrond leiden. Waardeloos. Ik ben verdwaald. Ik ben echt verdwaald” .” Op verschillende sites is de blondine te “boeken” met verschillende opties, waaronder onder invloed naar bed gaan.

Er staat veel op het spel voor Samantha de Jong!

Gelukkig kon de blondine afscheid nemen van deze zorgwekkende situatie. Ondertussen besluit Barbie het roer om te gooien en voor zichzelf te beginnen. Op de beroemde “Fans Only”-website bouwt Barbie een “fanbase” op. Voor het verbazingwekkende bedrag van 1500 EUR per maand krijg je onbeperkt toegang tot foto’s en video’s die Barbie voor je maakt. Er zijn ook goedkopere opties voor degenen die op het geld moeten letten. Een enkele video kost bijvoorbeeld ongeveer 900 euro en een foto 500 euro. Een “fan” heeft een aankoop gedaan en is erg teleurgesteld over zijn aankoop. We vermoeden dat de verkoop niet snel genoeg kwam en dat de prijs nu is gedaald tot 50 tot 200 euro. Goedkope goederen: