Connect with us

BN'ers

Douwe Bob kondigt vreselijk nieuws aan over zijn baby

Douwe Bob heeft heel spannend nieuws. Het kind van de zanger kreeg een zeer sterke doodswens. Hij vertelde er meer over aan het tijdschrift Grazia.

Eerst even terug in de tijd, want Douwe Bob wilde al heel lang vader worden. “Toen ik zes was, wist ik dat ik ooit vader wilde worden.” Dat lukte, want Douwe heeft nu drie kinderen bij drie verschillende vrouwen. Hij deed zijn best om te slagen, ook al was het soms moeilijk.

Doodswens

Waar veel mensen het vaderschap van Douwe Bob belachelijk maken, doet hij zelf graag mee onder het mom van zelfspot. Ik hou mezelf waarschijnlijk meestal voor de gek. Ik zag laatst een Facebook-post waarin stond dat ouders na 2023 30.000 euro per kind krijgen. Ik post hieronder: “Laten we beginnen!”

Maar Du Wei kon er niet om lachen. “Ik word emotioneel als ik lees dat mensen willen dat mijn kinderen doodgaan. Het gaat uiteindelijk om het leven. Je kunt me de hele dag voor de gek houden, maar mijn kinderen kiezen daar niet voor. Ik hoop dat als ze later naar school gaan, het over mensen, seks, een beetje gerespecteerd.