Connect with us

BN'ers

Leestip: ‘Prinses Amalia leidt een geheim leven in Madrid’

Prinses Amalia is tegenwoordig vaak in het buitenland te vinden. Eerlijk gezegd, wie kan het haar kwalijk nemen? Tussen bedreigingen en klachten over haar gewicht lijkt ze niet te genieten van de vrijheid die ze in Nederland verdiende. Gelukkig heeft ze volgens Spaanse mediaberichten vrienden in Madrid, evenals een “speciale” vriend. De prinses gebruikt het graag.

Amalia werd ’s avonds laat dronken gezien in Madrid, waar ze een paar dagen eerder aan het feesten was met vrienden. Dat is nog niet alles: het blijkt dat ze haar Duitse vriendje Isbrand heeft gedumpt voor haar Spaanse ‘speciale’ vriendje. Wie kan het haar kwalijk nemen? Ze heeft tenslotte genoeg van alle bedreigingen en kritiek over haar gewicht.

Maar laten we niet vergeten dat Amalia nog steeds een prinses is. Winkelen met haar moeder, koningin Máxima, maakte Madrid onlangs onveilig. Amalia smaakt natuurlijk heerlijk, want je vindt het in de duurste merkwinkels. Gelukkig is daar een hele set beveiligingspersoneel, anders waren de spullen die ze had gekocht misschien weggenomen. Maar er zijn ook veel vrienden. Trakteerde Amalia haar vriendinnen op tassen ter waarde van duizenden euro’s?

Amalia blijkt in ieder geval steeds meer aanwezig in Madrid, waar ze van haar vrijheid kan genieten.