Connect with us

BN'ers

Monique en André Hazes gaan trouwen: ‘Het gaat nu echt gebeuren’

Het is inmiddels geen geheim dat de familie Haze de handen vol heeft in ons land. Als gevolg hiervan is er veel gespeculeerd over de hereniging van Andre en Monique.

Het einde van Andre’s documentaire eindigt niet met een liefdevol weerzien, maar volgens Yvonne Coldeweijer zal deel 2 over het huwelijk gaan.

Gefeliciteerd

De duurzame en flamboyante relatie tussen Andre en Monique komt uitgebreid aan bod in de langverwachte documentaire van de zangeres.

Je zag het huwelijksaanzoek in 2020 en het uiteenvallen van de zangeres en Monique drie maanden later.

De breuk heeft Monique Westenberg veel verdriet gedaan en ze is er open over. ‘Ik heb een hekel aan hem. Ik heb zoveel pijn. \’

Ze zei wel dat zangeres en vader zijn voor haar zoon echt de liefde van haar leven was. De zanger bood ook aan om het eens te proberen.

“Ik moet eerst mezelf herstellen, maar als het me lukt, zal ik het niet nog een keer proberen met haar en zal ik er de rest van mijn leven spijt van hebben. Dat is waar het mij om gaat.

Er is geen vrouw in de wereld waar ik meer van hou dan van Monique. Dit zal nooit meer gebeuren”, zei Haze in zijn documentaire.

Hij heeft de laatste tijd hard aan zichzelf gewerkt. Hij heeft onlangs een nieuw huis gekocht en zijn fans kunnen uitkijken naar zijn nieuwe album.

Zijn relatie met Moniques is ook beter dan ooit. Volgens Yvonne Coldeweijer zijn de twee weer bij elkaar.

“Monique en Andre kwamen weer bij elkaar omdat Andre dacht dat de Nederlanders het geweldig zouden vinden”, schreef ze op haar Instagram-story.

“Hij is net verhuisd naar een nieuw huis onder het mom ‘de mini Dré beter verbonden te maken’.”

Dat zien we allemaal in deel 2, legt Yvonne uit. In het tweede deel van de documentaire leven we nog steeds voor liefdevolle reünies en bruiloften.

Natuurlijk moet de tweede termijn iets doen, anders kan hij niet verkopen. “Coldeweijer benadrukte dat dit geen grap is.” Dit is geen grap, het tweede gaat echt gebeuren.