Connect with us

Actueel

Isra, 18 jaar geleden ontvoerd, is nu moslim en weigert te communiceren met haar Nederlandse familie

Na meer dan 18 jaar zoeken wordt Ella ontvoerd gevonden door een geest. De 21-jarige doet het goed in de Libische hoofdstad Tripoli. Ze is echter een vrome moslima en wil niets met haar familie te maken hebben.

Dat meldt RTV Oost. Isra woont bij haar biologische vader, Hasèn Aksema. Hasèn Aksema is een angstaanjagend monster dat in 2004 zijn voorganger op brute wijze vermoordde.

Verpakkingstape

In 2006 werd pater Hasson veroordeeld tot levenslang in de gevangenis voor de moord op Maris bij verstek. Hij wikkelde 30 meter ducttape om haar hoofd, waardoor slechts een klein deel van haar neus zichtbaar werd, en Maryse had geen schijn van kans. Uit politieonderzoek bleek dat Aksema dat deed in het bijzijn van de driejarige Isra, die op dat moment in de woonkamer zat.

Ontvoerd

Na het incident ontvoerde Hasson zijn dochter naar zijn geboorteplaats Libië. Isla werd ontdekt dankzij de inspanningen van rechercheur Hans Kampermann en zijn voormalige collega Ellie Shu. Het paar voerde de huiszoeking privé uit, dat wil zeggen dat ze de huiszoeking uitvoerden naast de samenwerking met de politie.

Geen vaarwel

Wie denkt dat Isra extatisch is over haar Nederlandse familie, heeft het mis. Isla is nu een moslimvrouw die niets met haar familie te maken wil hebben. Opa Geer en oma Clary voelen zich erg ellendig omdat ze hopen hun kleindochter ooit in hun armen te sluiten.

Bron: Trending News