Connect with us

BN'ers

Afbeelding: Je gelooft nooit waar Nicol Kremers werkt!

Nicole Kramers heeft sinds haar breuk met Peter Gillis ineens een heel ander leven. Massa was vroeger een ster in Casa omdat haar vriend miljoenen op de bank had en alle luxe van de wereld had. Beiden kozen er echter voor om de liefde elders te vinden.

Peter en Nicole hebben meerdere keren gezoend. Van verzoening lijkt dus geen sprake. Peter liet zijn Nicolleke echter niet in de kou staan. Hoewel Nicole Mark de dikke Mercedes terug moest geven, gaf Peter haar een roze Fiat. Nicole moest echter eerst in Nederland geregistreerd staan ​​voordat hij in zijn in Nederland geregistreerde Fiat rond mocht rijden. Waar ze nu ook slaapt, vrienden moeten haar rondleiden. Nicol moet daarom dringend een baan vinden om in zijn levensonderhoud te voorzien.

Nicol Kremers naar De Efteling?

Via de sapzender Reality.FBI horen we dat Nicol al druk bezig is met het zoeken naar een baan. Dat ging echter niet goed en de eerste keer dat ze solliciteerde werd ze afgewezen: “Ze solliciteerde ook naar een baan in een restaurant en werd daar afgewezen.” Nicole bleef het natuurlijk proberen. Aangezien Nicol solliciteert naar banen in en rond Kaatsheuvel, denken fans van het eerder genoemde Juice Channel al te weten waar Nicol terecht zal komen. De Efteling krijgt mogelijk binnenkort extra grip. Reality.FBI concludeerde: “De meesten van jullie zouden haar liever in de Efteling zien werken.”