Connect with us

Actueel

Iris (82) dolblij: Mijn Grote liefde Mohamed (36) krijgt visum

Vorig jaar haalde Iris Jones uit het VK de krantenkoppen toen ze trouwde met Mohammad uit Egypte. Het is meestal niets bijzonders, maar Iris was 82 en Mohammed was 36. Hoewel liefde geen leeftijd kent, is de relatie toch het vermelden waard.

Velen geloven dat Mohammed alleen met Iris trouwde voor het visum en haar erfenis. Maar beiden beweren dat dit niet het geval is en ze zijn smoorverliefd op elkaar.

Iris en Mohamed leerden elkaar kennen via Facebook en besloten na een paar maanden elkaar te ontmoeten. Al snel werd duidelijk dat Mohamed graag in de UK wilde komen wonen, maar het stel had veel problemen met het aanvragen van de benodigde documenten.

Gekke s*ks

Iris vindt haar man zo leuk dat ze over hun s*ks praat. Tijdens het inzepen, zegt ze opgewonden, is “een hele vrachtwagen vol glijmiddel” opgebruikt. Maar soms moeten ze oppassen, want zwakke Iris is niet meer de kleinste.

“Als we s*ks hebben, is het soms pijnlijk. Ik kan in het ziekenhuis worden opgenomen, want als we te veel stress hebben, scheurt mijn huid. Mohammad moet soms voorzichtig zijn omdat mijn huid zo dun is. ‘Puppy-stijl’ om op te lossen Dit probleem is opgelost. ”

Had Mohammed echt kwaadaardigheid jegens Alice? “Sommige mensen vallen ons aan. Waarom? Ik werk en heb mijn eigen beheermaatschappij. Ik ben niet bij Iris omdat ik iets nodig heb… Ik ben een rijke man en ik heb zelfs mijn eigen huis in Caïro. We zullen altijd zijn samen.”