Connect with us

BN'ers

Leestip: Drugsverslaving op werkvloer LINDA. brengt Linda de Mol diep in de problemen

Linda de Mol heeft sinds 2003 haar eigen tijdschrift LINDA. De bedrijfscultuur van dit mediabedrijf is echter behoorlijk ongezond. Achter de schermen bij LINDA ben je natuurlijk verslaafd. Het is duidelijk dat ze geobsedeerd zijn door succes. Creatief Directeur Jildou van der Bijl spreekt in het NPO Radio 1-programma “De Perstribune”. “Succes kan verslavend zijn, en dan begin je te denken dat de manier waarop je dingen doet de beste manier is”, zei Jim Dou.

Als je denkt: we zijn zo succesvol omdat iedereen zo hard werkt, we gaan altijd voor die tien en het is nooit goed genoeg, dan leidt dat ook tot een heel ongezonde bedrijfscultuur. Dit is waar we zijn. \”Het is onduidelijk of Linda zelf heeft bijgedragen aan deze ongezonde bedrijfscultuur. Linda is echter eindverantwoordelijk voor haar eigen bedrijf, net als John de Mol van The Voice.

Mediabedrijf Linda de Mol onder vuur

Linda is het afgelopen jaar veel aangevallen. Dat komt natuurlijk omdat haar (ex)vriend Jeroen Rietbergen oftewel Vieze Jeroentje een van de hoofdpersonen was in het grote The Voice-schandaal. Broeder John is verantwoordelijk voor al het misbruik in en rond zijn regeling. Er zijn echter ook velen die vinden dat Linda eerder had kunnen en moeten ingrijpen. Volgens critici zijn er al berichten dat Linda daar iets aan moet doen. Onlangs werden Linda en Jaylen weer gezien op een terras in Parijs. Linda vertelde destijds dat ze nog het een en ander samen moesten regelen. Velen dachten dat dit de reputatie van Linda zou kunnen schaden. Het grootste deel van haar carrière is voorbij.