Connect with us

BN'ers

Bridget Maasland wordt emotioneel over haar mentale problemen: ‘Ik wil niet meer leven’

In een aflevering van EO’s show De Kist vertelt Bridget Maasland over haar psychische problemen en hoe ze het leven soms niet meer leuk vindt. Gastheer Kefah Allush praat met haar over de dood en de zin van het leven.

Hoewel Bridget het beu is om over zichzelf te praten, neemt het gesprek een onverwachte wending als Alush vraagt ​​naar het moment dat ze voor het eerst met de dood werd geconfronteerd.

Bridget zei dat zij en haar vriend moesten besluiten het apparaat uit te schakelen dat haar in leven hield toen haar schoonmoeder in coma raakte. Het was een spannend moment voor haar omdat haar schoonmoeder als een tweede moeder voor haar was. Nu, jaren later, als ze erover praat, komt er veel emotie los.

Bridget schuift negativiteit vaak aan de kant, maar in gesprekken met Alush geeft ze toe dat het leven haar vaak zwaar valt, soms zelfs zo erg dat ze niet meer wil leven. Ze leidt zichzelf af door snel iets te doen. Maar nadat haar baby was geboren, werd het gemakkelijker omdat ze nu een reden had om te leven.

Ze merkte dat als ze een doel had, het leven minder moeilijk werd. Bridget realiseert zich dat ze denkt dat ze niet goed genoeg is om voor te leven, en is zo dankbaar dat het krijgen van een kind haar een reden geeft om door te gaan.

Het is belangrijk voor beroemdheden zoals Bridget Maasland om open te zijn over psychische problemen en hoe ze deze overwinnen. Dit kan anderen helpen die met soortgelijke problemen te maken hebben en hen laten zien dat het oké is om hulp te vragen en over uw problemen te praten. Bridget toont dapper haar kwetsbaarheid en vertelt over haar worsteling met leven en dood.