Connect with us

BN'ers

Nicol Kremers slaat boek open: “Dit is waarom ik bij Peter Gillis ben weggegaan”

Nicol Kremers legde haar breuk met Peter Gillis uit terwijl ze van de vakantie genoot.

In een interview met een PowNed-verslaggever legde ze uit dat ze nu gescheiden zijn “als goede vrienden”. Nicol leek de roddels van zich af te schudden, terwijl Mike het kussen van de kapper zei: “Ik heb niet echt gekeken, en het kan me niet schelen. Als mensen hun leven meer waarderen dan ik, betekent dit dat ze hun leven meer waarderen dan ik. .” Waardeer het leven . “Leef meer dan ik. “Ik ben belangrijker. ”

Toen haar werd gevraagd naar haar werk als TikTok-ster, antwoordde Nicole: “Ik doe het altijd met een vriend van mij, het is een spel dat we spelen. Wie had geweten dat zijn naam de hele nacht op haar was geschreven. Gezicht. Zo grappig!”

Er werd haar ook gevraagd of ze veel geld verdiende aan mensen die doneerden op TikTok. “Het levert niet echt veel geld op. Je denkt niet: ‘Wow, dit gaat je heel rijk maken.’ Helemaal niet.”

Vervolgens prees ze een TikTok-video van haar bombardementen op McDrive-medewerkers met confetti: “Ja, is dat niet grappig? Grapje … hier, wat papier.”

Toen een PowNed-verslaggever voorstelde om confetti op Peters auto af te vuren met een kanon, antwoordde Nicole: “Nee, dat gaan we niet doen, hahaha.” Dus zie je, zelfs de rijzende TikTok-ster heeft haar seksuele grens.