Connect with us

BN'ers

Maxime Meiland heeft een hekel aan haar celebrity-leven: ‘Ik ben erg beperkt’

Maxime Meiland is niet blij met zijn leven als beroemdheid. Ze hield tenminste van het geld, maar Maxim hield niet van de constante aandacht die ermee gepaard ging. “Als ik dit had geweten, had ik Meilan Winery misschien niet gefotografeerd.”

extreem zwaar leven

Maxim doet alsof haar situatie slecht is. Eén keer per week door afbeeldingen bladeren kan elk jaar een behoorlijk bedrag opleveren. Maar Maxim vond het leven van een beroemdheid buitengewoon moeilijk. “Mensen realiseren zich niet altijd dat er een keerzijde is”, zei ze in Televizier. “Ik kan niet zomaar anoniem over straat lopen.”

Maar er is meer om over te klagen. “Niet reizen, geen weekenden aan het strand met je gezin. Je leven is heel beperkt. Soms vraag ik me af, als ik de impact van tevoren had geweten, zou ik dan Chateau Merlin hebben gedaan? Misschien niet, het heeft me natuurlijk veel gebracht.”

Claire en Hoera, maar Maxime doet haar celebrity-werk niet alleen. Ook haar dochters Claire en Vivé bereiden zich voor op een leven als bekende Nederlanders. Allerlei nadelen die volgen staan ​​hen dus te wachten. De kinderen mogen echter niet de focus van het nieuwe seizoen zijn. Er is overeenstemming bereikt met de Arbeidsinspectie.

Het betekent ook dat je ze niets kunt vragen. Ja, het is een gedoe lol, maar jeetje wat ben ik blij dat het kan. Elke keer dat we begonnen met filmen, was het moeilijk om die twee meisjes buiten te houden. ”

Bron: Showmagazine