Connect with us

Actueel

Nieuwe studie: hier is wetenschappelijk bewijs van leven na de dood

Iedereen vraagt ​​zich af of er leven na de dood is. Vrijwel iedereen is benieuwd naar het antwoord op deze vraag. Wat gebeurt er na onze dood? Is de dood het einde van alles of is er leven na de dood? Lees verder voor postmortaal wetenschappelijk bewijs.

Het bestaan ​​van de ziel is nooit volledig bewezen, maar ook niet weerlegd. Nu is er nieuw wetenschappelijk bewijs dat de ziel niet ophoudt, maar terugkeert naar haar bron, alles, het universum. Dat tonen twee verschillende wetenschappelijke studies aan. Ik vraag me af of je na het lezen van dit artikel gelooft in een leven na de dood.

Eeuwenlang hebben mensen geprobeerd de mysteries rond het bestaan ​​van de ziel te ontrafelen. Het onderwerp is ook aantrekkelijk voor de wetenschap. Twee onderzoekers die gespecialiseerd zijn in kwantumfysica beweren dat ze het bestaan ​​van de ziel en het leven na de dood kunnen bewijzen.

Dr. Stuart Hameroff en Sir Roger Penrose stellen een “kwantumtheorie van bewustzijn” voor. De ziel bevindt zich op een speciale plek in de hersenen die ze “microtubuli” noemen. De theorie stelt dat na de dood de informatie in de microtubuli nog steeds aanwezig is! Volgens hen zijn de hersenen een computer en het bewustzijn een programma. Dus ontdekten ze dat de bewustzijnsprogramma’s blijven draaien nadat we sterven.

Het levert overtuigend bewijs van leven na de dood, volgens 50 jaar onderzoek uitgevoerd door het University of Virginia Institute of Medicine. In totaal onderzochten ze 2.500 gevallen: bijna-doodervaringen, kinderen met herinneringen aan vorige levens, de aard van het bewustzijn en de relatie tussen lichaam en geest.

Een voorbeeld van de opmerkelijke resultaten van de studie is dat veel van de bestudeerde mensen bijna-doodervaringen hadden. Bijzonder is dat de meeste beschrijvingen exact overeenkomen. Je kunt dus zeggen dat er leven is na de dood, en iedereen zal dezelfde ervaring hebben.

Deze wetenschappelijke theorieën hebben me zeker aan het denken gezet. Gelooft u in een leven na de dood? of niet. Als je denkt dat er leven na de dood is, laat het ons dan weten in de comments en vergeet niet te delen om te zien wat je vrienden ervan vinden!

Bron: Trending News