Connect with us

BN'ers

Leestip: Maxime Meiland zit diep in de problemen, wordt huis uitgezet

Maxime Meylan trok onlangs met haar gezin in de villa met zwembad die ze kocht voor 2,3 miljoen euro.

De villa heeft een oppervlakte van 327 vierkante meter en heeft in totaal negen kamers, waaronder zes slaapkamers en vier badkamers. Maxim heeft de villa inmiddels gekocht. Maar de maandelijkse donaties zijn zo hoog dat Maxim in de problemen zit, aldus het weekblad Weekend.

Als reactie hierop in het weekend:

“Met de stijgende hypotheekrente is het tenslotte een dure grap geworden. Als ze de rente tien jaar vastzet, zou ze maar liefst € 12.000 aan totale maandelijkse woonlasten hebben, nog steeds € 9.900 per jaar.” Iets minder dan € 120.000. ”

“Ze verdient een geschat jaarinkomen tussen de 150.000 en 200.000 euro, en ze gaat er natuurlijk van uit dat dat nog wel even zo zal blijven.”

“Als er iets misgaat en ze haar maandlasten niet meer kan betalen, denkt ze misschien: ik verkoop het huis. Maar als de prijs ineens fors daalt, ‘zinkt’ haar villa.”

In het nieuwe seizoen onthulde Maxim zelf dat hij inderdaad in financiële problemen zat omdat hij een luxe huis had gekocht. Ze zei het volgende.

“We moesten ons leven veranderen en het was te duur. Veel dingen hadden gewoon een lijn nodig. De auto moest bijvoorbeeld verhuizen, de schoonmaakster kon niet en Claire kon niet naar de naschoolse opvang.” kinderopvang.””

Dus de vraag is, als het inkomen van Maxime daalt, kan ze dat dan bijbenen door nog meer te bezuinigen? Want de hypotheek alleen al is al 12.000 euro per maand.