Connect with us

BN'ers

Katja Schuurman’s schokkende onthulling: ‘Ik was close met Herman Brood’

Katja Schuurman was gisteravond te gast in de show van Raven van Dorst met Douwe Bob en onthulde daar vreemd nieuws. In het verleden, zei ze, ‘sprak’ ze met wijlen muzikant en artiest Hermann Brod.

Schijnbaar onder invloed van alcohol zei Schulman: “Ik zal je vertellen, ik sprak met Hermann Brod op het podium. Hij is 50 en doet allerlei duetten met zijn helden. Dus hij met Linda, Roos en Jessica (voormalige meidengroep uit de serie Good Times Bad Times).” Brood voegde zich bij de drie vrouwen op het nummer Eternal Flame van The Bangles.

“Ik werd op het podium gehaald en ik dacht dat ik het beste kon zingen.” Uiteindelijk viel het erg tegen, want Katya zong vals als een ekster.

“Ik ging er helemaal in op, en toen kreeg ik ruzie met Herman Brood. De volgende dag werd ik gebeld door de directie met de vraag wat ik in hemelsnaam had gedaan.”

We hebben net wat rekenwerk gedaan. Dus breed is 49 (zou 50 moeten zijn). Katya Schuman werd geboren op 9 februari 1975 (nu 47 jaar oud). Eternal Flame werd gezongen in 1996, wat betekent dat Katja 21 moet zijn geweest toen ze haar tong in Hermans mond stak.

Bron: Showmagazine