Connect with us

BN'ers

Slechte tijd met Rachel Hazes: ‘Mijn angsten bevestigd’

Rachel Hazes

Rachel Hazes komt er prachtig doorheen. Alle roddels en rechtszaken raken haar diep, zei ze op Instagram.

André Hazes is nu algemeen bekend nadat afgelopen woensdag delen van het testament van André Hazes aan het licht kwamen.

Rachel zei in een verklaring dat ze begrijpt dat ze als publieke figuur meer te verduren heeft dan wie dan ook, maar de huidige maatregelen zijn echt vol voor haar.

“Ik was een ‘leugenaar’, of in ieder geval een slechte moeder – ten koste van mijn kinderen – die een deel van mijn fortuin afpakte”, schreef Rachel.

De beschuldigingen deerden haar niet. “Ik ben publiekelijk belachelijk gemaakt, belachelijk gemaakt en ronduit belachelijk gemaakt. Ik vraag me af of mensen de impact ervan beseffen.”

Dus ze is verdrietig. “En ik heb al weken niet goed geslapen. De gedachte dat Andre en ik na zijn dood zullen scheiden, doet me pijn.

Ik kan ook eerlijk zeggen dat ik mijn best heb gedaan om Andre’s eigendommen op orde te houden en nooit geheimen heb gehad voor mijn kinderen. \”

Naar eigen zeggen heeft ze altijd haar best gedaan om een ​​goede moeder voor haar kinderen te zijn. “In de ogen van sommige mensen ben ik niet succesvol geweest op dit gebied, en dit is tussen mij en mijn dochter.”

Ze zei ook teleurgesteld te zijn door Privé, een weekblad dat delen van het testament publiceerde. “Het creëert een volledig vertekend beeld van de werkelijkheid”, zei ze.

“Ik zou graag van de daken mijn mening willen geven, maar ik heb ervoor gekozen om geen commentaar te geven op de zaak terwijl deze in de rechtbank is.”