Connect with us

BN'ers

De zoon van Rob de Nijs brengt het nieuws

Rob de Nijs’ zoon Robbert heeft zijn vriendin twee weken geleden ten huwelijk gevraagd, maar de grote dag komt snel. Nu de gezondheid van zijn vader achteruit gaat, is Rob’s grootste wens om zijn zoon te zien trouwen.

Robert vroeg zijn vriendin Sharon ten huwelijk tijdens een vakantie in Zuid-Afrika. Robert schreef op Facebook: “Ik was gisteren omringd door een groep pinguïns en vroeg mijn lieve vriendin Sharon ten huwelijk.”

Belinda, de moeder die hem ten huwelijk vroeg, wist dat Robert plannen had om ten huwelijk te vragen, vertelde ze aan Story Weekly. “Ik ben heel blij dat ik Sharon als schoondochter heb. Ze zijn al vijf jaar samen en het klikte. Ik ben zelf niet zo’n fan van het huwelijk. Mijn vreugde is dat ze benadrukken dat ze graag op deze manier samen zijn. Daarom hebben ze deze stap gezet. geweldig.”

Grootste wens Belinda weet niet wanneer de grote dag zal komen, maar met hun huidige situatie wil Robert niet te lang wachten. De grootste wens van Rob de Nijs is om zijn zoon te zien trouwen nu zijn gezondheid steeds verder achteruit gaat. Hij heeft alle hulp nodig van zijn vrouw Jet. ,,alles gaat goed”, zei Jet eerder in een interview met Weekend Weekend. ,,Het is duidelijk dat Rob mobiliteitsproblemen heeft, dus ik moest de handen uit de mouwen steken. Doe het alsjeblieft voor hem.”

Bewonder Belinda heeft grote bewondering voor Jeter, die zijn dagen en nachten doorbrengt met haar ex, Rob. “Het gaat om de beste zorg voor Rob. Ze is letterlijk het beste wat hem is overkomen”, zei ze in het verhaal. Belinda zelf ziet Rob niet vaak. “Onze wegen kruisen elkaar niet meer. Ik schrijf tenslotte geen liedjes meer voor hem. Maar binnenkort, als Robert gaat trouwen, staan ​​we zij aan zij als trotse ouders.”