Connect with us

BN'ers

Hilariteit over nieuwe vriend van Nicol Kremers: “Meen je dat?”

Nicol Kremers en Peter Gillis zijn al lang uit elkaar. Vakantieparkmagnaat Massa is Kassa, bekend van zijn SBS6-show, maakte het nieuws onlangs bekend op sociale media. Nicol bleek een nieuwe vriend te hebben, een kapper uit Schoonhoven. Nicole heeft echter toegang tot een breder scala aan kappers dan zijn ex-vriend Pete. Nicole moest verhuizen van een kasteel naar een kamer achter de kapsalon, waar de twee op een luchtbed sliepen.

Peter maakt zich echter geen zorgen, hij heeft al verschillende nieuwe vriendinnen. Op Valentijnsdag maakte de multimiljonair bekend dat hij zeker tien vrouwen had gezoend. Ook Braband leek zich prima te amuseren tijdens de carnaval. Peter werd gespot in een bar met een vrouw van ongeveer 25 jaar oud. Buiten werden de twee zoenend gezien naast de auto van Gillis.

Nicol Kremers heeft een nieuw vriendje!

Nicole is echter weer vrijgezel. Het lijkt niet goed te gaan met haar nieuwe kappersvriendje. Nicol vierde ook Mardi Gras, zoals we hebben gezien in enkele van haar TikTok-video’s. Peters ex-man, 32, ging naar hotels langs de weg en benzinestations om confettikanonnen af ​​te vuren. De video’s veroorzaakten nogal wat opschudding, aangezien Nicole de bemanning met veel rommel achterliet. Maar na haar confetti-avonturen is het tijd om de lat te raken. De heer Jan Roos en de heer Dennis Schouten van Roddelpraat hebben hiervan enkele video’s ontvangen. Het lijkt erop dat Nicol met een student heeft rondgehangen: